De collecties die we aanbieden, selecteren we zelf op de Engelstalige en Franstalige markt. We gaan steeds op zoek naar nieuwe, boeiende uitgaven om ook op de Nederlandstalige markt uit te brengen. Ontdek hier het aanbod!

Buffalo Runner

Wie ben ik?
 Ik ben Ed Fisher, een Buffalo runner! Met mijn mannen heb ik er heel wat gedood. Er waren minder patronen dan bizons. Enkele duizenden jagers voor twintig miljoen buffalo's, zelfs indianen stonden machteloos tegen onze geweren.

Bekijk collectie
Buffalo Runner - microbe

Moederland

De eeuw begint aan zijn veertiende jaar. In zowel Senegal als Frankrijk weten Ousmane en Jean nog niet dat ze meegesleept zullen worden in de loop van de geschiedenis. Momenteel primeren liefdesperikelen. Zal Ismaïala, de zus van Ousmane, de stamwetten trotseren om niet met haar schoonbroer te moeten trouwen?

Bekijk collectie
Moederland - microbe

Orbital

De mensheid heeft alienrassen ontdekt in de grote leegte van de ruimte en is nu verwikkeld geraakt in interplanetaire politiek. De mensen zijn – samen met het Sandjarr-ras – een gloednieuwe aanwinst in een 8.000 jaar oud aliënverbond, maar niet iedereen ziet dat zo rooskleurig.

Bekijk collectie
orbital - microbe

Vasten

De Italiaanse tekenaar Paolo Mottura is gepokt en gemazeld bij Disney, waar hij honderden stripverhalen tekende van Mickey Mouse en verwante series. In 2004 verscheen het eerste deel van de trilogie Vasten naar een scenario van Christophe Bec, die er een modern sprookje van maakte.

Bekijk collectie
Vasten - microbe

Het Eiland

In een nabije toekomst bekampen totalitaire regimes elkaar in een mondiaal conflict zonder einde.  Tijdens een gevangenentransport krijgt een truck met vrouwen, mannen en kinderen een ongeluk. Nadat ze al hun bewakers hebben gedood, ontsnappen de gevangenen en vluchten naar het bos.

Bekijk collectie
Het Eiland - Lorenzo Palloni - Microbe - stripverhaal - one shot